Geachte beleggers,

 

met meer dan 30 jaar handelservaring in bijna alle activaklassen, heb ik me ook gericht op de handel in edelmetalen, edelmetaalmijnen en streamingbedrijven. Vooral tijdens onzekere tijden en volatiele aandelenmarkten wordt beleggers aanbevolen tussen 5% en 15% van het totale te beleggen kapitaal te investeren in edelmetalen ter diversificatie en dekking van het resterende geïnvesteerde kapitaal, althans volgens relatief veel professionele beleggingsadviseurs. Op de veelgestelde vraag of ik ook zou kunnen traden voor potentiële investeerders, stuitte ik op zoek naar een praktische oplossing op het wikifolio.com platform dat wereldwijd geïnteresseerde beleggers in staat stelt deel te nemen aan mijn beurshandel. Voor meer gedetailleerde informatie over het platform, zie INDEXCERTIFICATEN, voor meer informatie over mijn handelsstrategie, zie GLOBAL PRECIOUS METAL SELECTION.

 

INDEXCERTIFICATEN

Wikifolio.com is een sociaal handelsplatform dat handelaars in staat stelt om hun handelsstrategieën gratis te publiceren via een fictieve referentieportefeuille genaamd een wikifolio. Potentiële beleggers hebben de mogelijkheid om rechtstreeks te profiteren van het knowhow van deze handelaars en kunnen beleggen in de indexcertificaten uitgegeven door Lang & Schwarz AG, die deze wikifolio's exact weerspiegelen. U kunt deze indexcertificaten rechtstreeks kopen bij uw bank, online broker of bij Lang & Schwarz via het desbetreffende ISIN (= International Securities Identification Number) en kunt u voornamelijk verhandelen via de aandelenbeurs van Stuttgart (8:00-20:00 CET), de BX Swiss of rechtstreeks via Lang & Schwarz (7:30-23:00 CET). De actuele CET (Central European Time) wordt onderaan de pagina weergegeven. De minimale inleg is de aankoopprijs van het desbetreffende wikifolio in euro. Volgens wikifolio.com zijn de indexcertificaten gegarandeerd, hetgeen betekent dat verliezen uit een algemeen emittentenrisico met betrekking tot certificaatinvesteringen grotendeels worden gedekt. U hoeft zich niet te registreren op wikifolio.com. Het wikifolio.com-platform is gevestigd in Oostenrijk en Duitsland en is daarom onderworpen aan de desbetreffende strenge wetten van deze landen.

 

GLOBAL PRECIOUS METAL SELECTION 

Het doel van het GLOBAL PRECIOUS METAL SELECTION wikifolio is om te beleggen in edelmetalen, maar ook in middelgrote en kleine edelmetaalmijnen en bovendien in streaming- & royaltybedrijven, omdat deze vaak vooral profiteren van stijgende goudprijzen. In sommige gevallen kunnen individuele posities ook hefboomproducten bevatten ter bescherming van de resterende posities. Met een optimale en brede diversificatie en naar mijn mening de beste selectie van de individuele posities zal het risico zoveel mogelijk worden beperkt. Daarom zal het wikifolio normaal gesproken ten minste vijf desbetreffende individuele posities bevatten bij volledige belegging. De houdperiode van de individuele posities kan variëren van enkele dagen tot meerdere jaren. De individuele posities zullen in principe worden geselecteerd via zowel technische en fundamentele analyse, in het bijzonder met behulp van lijndiagrammen en kwantitatieve bedrijfsanalyses.

 
Op de wikifolio.com-pagina kunt u de algehele, actuele, huidige en niet-manipuleerbare netto-prestaties van mijn wikifolio GLOBAL PRECIOUS METAL SELECTION bekijken en ook andere cijfers, de ISIN, informatie betreffende individuele posities evenals mijn opmerkingen en de ISIN.
 
Klik gewoon op de volgende button voor deze informatie (ook ongeregistreerd) direct op wikifolio.com (in het Engels), maar u kunt hier ook terecht voor een eventuele registratie:
 

 

Mocht u geïnteresseerd zijn, kunt u hier de ISIN vinden die u nodig hebt voor een eventuele aankoop:

 

                                        

 

Als u vragen of suggesties hebt, aarzel dan niet om persoonlijk met mij te chatten. Dit is dagelijks mogelijk tussen 10:00 uur en 18:00 uur CET (CET: zie hieronder). Buiten de genoemde tijden en in het bijzonder voor gedetailleerde vragen kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier:

 

                                        

 

Veel succes met beleggen!

Stefan Hausen, professioneel trader

 

 

 

 

 

 

Op deze website vindt u tevens alle informatie over mijn andere wikifolio's:

  

 

CET

 

 

 

 

 

 

 

 

DISCLAIMER

GEEN INVESTERINGSADVIES

De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie over de GLOBAL INLINE WARRANT SELECTION, GLOBAL DREAM TEAM SELECTION, GLOBAL PRECIOUS METAL SELECTION en GLOBAL PRIME SELECTION wikifolio's. Deze informatie kan en mag geen individuele adviezen van gekwalificeerde personen vervangen. De informatie met betrekking tot de GLOBAL INLINE WARRANT SELECTION, GLOBAL DREAM TEAM SELECTION, GLOBAL PRECIOUS METAL SELECTION en GLOBAL PRIME SELECTION wikifolio's vormt geen beleggingsadvies of aanbeveling.
 
RESERVERING VAN WIJZIGINGEN
 
De website-exploitant van deze website behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de inhoud van deze website geheel of gedeeltelijk te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving of om de publicatie tijdelijk of permanent te staken.
 
REFERENTIES EN LINKS
 
Deze website kan - zelfs zonder medeweten van de website-exploitant - zijn gekoppeld via een zogenaamde hyperlink van een website van een derde. Het is ook mogelijk dat hyperlinks van deze website linken naar websites van derden. In al deze gevallen is de aansprakelijkheid van de website-exploitant voor de verklaringen en inhoud op dergelijke websites die door derden worden beheerd, uitgesloten.