Geachte beleggers,

 

gedurende de 30 jaar dat ik te maken heb gehad met de aandelenmarkt ben ik betrokken geweest bij diverse vaak zeer verschillende beleggings- en handelsstrategieën die relatief succesvol zijn geweest. Het beheren van een portefeuille met meerdere verschillende succesvolle pro-actieve posities zou voor meer stabiliteit en zekerheid kunnen zorgen omdat de diversificatie hoger is en vooral individuele posities onderling minder gecorreleerd zijn vanwege de verschillende handelsstrategieën. Op zoek naar de mogelijkheid om zo'n portefeuille te beheren en tegelijkertijd geïnteresseerde beleggers wereldwijd in staat te stellen deel te nemen aan mijn beurshandelstuitte ik op het platform wikifolio.com. Voor meer gedetailleerde informatie over het platform, zie INDEXCERTIFICATEN, voor meer informatie over mijn handelsstrategie, zie GLOBAL PRIME SELECTION.

 

INDEXCERTIFICATEN

Wikifolio.com is een sociaal handelsplatform dat handelaars in staat stelt om hun handelsstrategieën gratis te publiceren via een fictieve referentieportefeuille genaamd een wikifolio. Potentiële beleggers hebben de mogelijkheid om rechtstreeks te profiteren van het knowhow van deze handelaars en kunnen beleggen in de indexcertificaten uitgegeven door Lang & Schwarz AG, die deze wikifolio's exact weerspiegelen. U kunt deze indexcertificaten rechtstreeks kopen bij uw bank, online broker of bij Lang & Schwarz via het desbetreffende ISIN (= International Securities Identification Number) en kunt u voornamelijk verhandelen via de aandelenbeurs van Stuttgart (8:00-20:00 CET), de BX Swiss of rechtstreeks via Lang & Schwarz (7:30-23:00 CET). De actuele CET (Central European Time) wordt onderaan de pagina weergegeven. De minimale inleg is de aankoopprijs van het desbetreffende wikifolio in euro. Volgens wikifolio.com zijn de indexcertificaten gegarandeerd, hetgeen betekent dat verliezen uit een algemeen emittentenrisico met betrekking tot certificaatinvesteringen grotendeels worden gedekt. U hoeft zich niet te registreren op wikifolio.com. Het wikifolio.com-platform is gevestigd in Oostenrijk en Duitsland en is daarom onderworpen aan de desbetreffende strenge wetten van deze landen.

 

GLOBAL PRIME SELECTION

Het doel van het GLOBAL PRIME SELECTION wikifolio is om uitsluitend te beleggen in wikifolio-certificaten (en wordt daarom paraplu-wikifolio genoemd) waarvan de referentieportefeuilles (wikifolios) worden beheerd door andere ervaren handelaren. De overkoepelende wikifolio bevat wikifolio-certificaten, waarvan de referentieportefeuilles de beste zijn die volgens mij bestaan ​​en in sommige gevallen hefboomproducten bevatten. Alleen wikifolio-certificaten worden overwogen, waarvan de referentieportefeuilles gedurende meerdere jaren relatief goed presteren, niet alleen tijdens stijgende aandelenmarkten, maar ook tijdens volatiele zijwaartse verlopende of zelfs dalende aandelenmarkten (!) en tevens relatief lage tussentijdse verliezen vertonen. Volgens deze criteria wordt ook de positiegrootte van de afzonderlijke postities in de paraplu-wikifolio berekend, waarbij de tussentijdse verliezen bij de berekening van de positiegrootte twee keer zo zwaar telt. Het paraplu-wikifolio bevat, mits volledig is belegd, doorgaans ten minste vijf wikifolio-certificatenDe houdperiode van de wikifolio-certificaten kan variëren van enkele dagen tot meerdere jaren, vaak langer dan een maand. De wikifolio's van deze wikifolio-certificaten worden hoofdzakelijk geselecteerd via technische analyse, waarbij met name lijngrafieken worden gebruikt. 

Op de wikifolio.com-pagina kunt u de algehele, actuele, huidige en niet-manipuleerbare netto-prestaties van mijn wikifolio GLOBAL PRIME SELECTION bekijken en ook andere cijfers, de ISIN, informatie betreffende individuele posities evenals mijn opmerkingen en de ISIN.

Klik gewoon op de volgende button voor deze informatie (ook ongeregistreerd) direct op wikifolio.com (in het Engels), maar u kunt hier ook terecht voor een eventuele registratie:

 

 

Mocht u geïnteresseerd zijn, kunt u hier de ISIN vinden die u nodig hebt voor een eventuele aankoop:

 

                                                            

 

Als u vragen of suggesties hebt, aarzel dan niet om persoonlijk met mij te chatten. Dit is dagelijks mogelijk tussen 10:00 uur en 18:00 uur CET (CET: zie hieronder). Buiten de genoemde tijden en in het bijzonder voor gedetailleerde vragen kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier:

 

                                                            

 

Veel succes met beleggen!

Stefan Hausen, professioneel trader

 

 

 

 

 

 

Op deze website vindt u tevens alle informatie over mijn andere wikifolio's:

  

 

CET

 

 

 

 

 

 

DISCLAIMER

GEEN INVESTERINGSADVIES

De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie over de GLOBAL INLINE WARRANT SELECTION, GLOBAL DREAM TEAM SELECTION, GLOBAL PRECIOUS METAL SELECTION en GLOBAL PRIME SELECTION wikifolio's. Deze informatie kan en mag geen individuele adviezen van gekwalificeerde personen vervangen. De informatie met betrekking tot de GLOBAL INLINE WARRANT SELECTION, GLOBAL DREAM TEAM SELECTION, GLOBAL PRECIOUS METAL SELECTION en GLOBAL PRIME SELECTION wikifolio's vormt geen beleggingsadvies of aanbeveling.
 
RESERVERING VAN WIJZIGINGEN
 
De website-exploitant van deze website behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de inhoud van deze website geheel of gedeeltelijk te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving of om de publicatie tijdelijk of permanent te staken.
 
REFERENTIES EN LINKS
 
Deze website kan - zelfs zonder medeweten van de website-exploitant - zijn gekoppeld via een zogenaamde hyperlink van een website van een derde. Het is ook mogelijk dat hyperlinks van deze website linken naar websites van derden. In al deze gevallen is de aansprakelijkheid van de website-exploitant voor de verklaringen en inhoud op dergelijke websites die door derden worden beheerd, uitgesloten.