U bent op mijn informatiewebsite beland, omdat u misschien heeft ervaren dat de strategie van het langdurig beleggen in aandelen (buy and hold) inmiddels enigzins achterhaald is. Daarom wil ik u nu een beleggingsportefeuille presenteren, die ook volatiele en crisisachtige tijden kan doorstaan. Het is zó geoptimaliseerd, opdat veiligheid minstens zo belangrijk wordt geacht als het totale rendement. De individuele posities in de portefeuille worden beheerd door excellente handelaren die al jaren een aanzienlijk rendement behalen en soms enkele miljoenen euro's beheren.
 
Vertrouw voorspelde rendementen over het algemeen echter niet zomaar, prachtige brochures en dure beursinformatiediensten kunnen u van alles beloven, bewezen performances blijven meestal achterwege. Blijf daarom alleen op de feiten letten. En die kunnen hier te allen tijde worden bekeken via het platform dat ik gebruik. Transparantie is hier cruciaal. Kies voor transparantie.

Klik op de volgende button en bekijk de performance van mijn overkoepelende wikifolio, waarvan certificaten kunnen worden gekocht:

 

 

Mocht u geïnteresseerd zijn, kunt u hier de ISIN vinden die u nodig hebt voor een eventuele aankoop:

 

                                                  

 

Geachte beleggers,

 

Gedurende de 30 jaar dat ik te maken heb gehad met de aandelenmarkt ben ik betrokken geweest bij diverse vaak zeer verschillende beleggings- en handelsstrategieën die relatief succesvol zijn geweest. Het beheren van een portefeuille met meerdere verschillende succesvolle pro-actieve posities zorgt over het algemeen voor meer stabiliteit en zekerheid omdat de diversificatie hoger is want de posities zijn vanwege de verschillende handelsstrategieën onderling minder gecorreleerd. Op zoek naar de mogelijkheid om zo'n portefeuille te beheren en tegelijkertijd geïnteresseerde beleggers wereldwijd in staat te stellen deel te nemen aan mijn beurshandel, stuitte ik op het platform wikifolio.com. Voor meer gedetailleerde informatie over het platform, zie INDEXCERTIFICATEN, voor meer informatie over mijn handelsstrategie, zie GLOBAL PRIME SELECTION.

 

INDEXCERTIFICATEN

Wikifolio.com is een sociaal handelsplatform dat handelaren in staat stelt om hun handelsstrategieën gratis te publiceren via een fictieve referentieportefeuille oftewel een wikifolio. Potentiële beleggers hebben de mogelijkheid om rechtstreeks te profiteren van het knowhow van deze handelaren en kunnen beleggen in de indexcertificaten uitgegeven door Lang & Schwarz AG, die deze wikifolio's exact weerspiegelen. U kunt deze indexcertificaten net als aandelen rechtstreeks kopen bij uw bank, online broker of bij Lang & Schwarz via het desbetreffende ISIN (= International Securities Identification Number) en kunt u voornamelijk verhandelen via de aandelenbeurs van Stuttgart (8:00-20:00 CET) of rechtstreeks via Lang & Schwarz (7:30-23:00 CET). De actuele CET (Central European Time) wordt onderaan de pagina weergegeven. De minimale inleg is de aankoopprijs van een enkel cerificaat in euro. Volgens wikifolio.com zijn de indexcertificaten van een garantie voorzien, hetgeen betekent dat verliezen als gevolg van een algemeen emittentenrisico met betrekking tot certificaatinvesteringen grotendeels worden gedekt. U hoeft zich niet te registreren op wikifolio.com. Het wikifolio.com-platform is gevestigd in Oostenrijk en Duitsland en is daarom onderworpen aan de desbetreffende strenge wetten van deze landen.

 

GLOBAL PRIME SELECTION

Het doel van het overkoepelende GLOBAL PRIME SELECTION wikifolio is om uitsluitend te beleggen in wikifolio-certificaten waarvan de referentieportefeuilles (wikifolio's) worden beheerd door andere zeer ervaren handelaren. Het overkoepelende wikifolio bevat wikifolio-certificaten, waarvan de referentieportefeuilles de beste zijn die volgens mij bestaan ​​en maar in sommige gevallen hefboomproducten bevatten. Alleen wikifolio's worden overwogen om opgenomen te worden in mijn GLOBAL PRIME SELECTION wikifolio, die reeds gedurende meerdere jaren relatief goed presteren, niet alleen tijdens stijgende aandelenmarkten, maar ook tijdens volatiele zijwaartse verlopende of zelfs dalende aandelenmarkten (!) en tevens relatief lage tussentijdse verliezen vertonenVolgens deze criteria wordt ook de positiegrootte van de afzonderlijke postities in mijn overkoepelende wikifolio berekend, waarbij de tussentijdse verliezen bij de berekening van de positiegrootte twee keer zo zwaar telt. Het wikifolio bevat, mits volledig is belegd, doorgaans ten minste vijf wikifolio-certificaten. De houdperiode van de wikifolio-certificaten kan variëren van enkele dagen tot meerdere jaren, vaak langer dan een maand. De wikifolio's van deze wikifolio-certificaten worden hoofdzakelijk geselecteerd via technische analyse, waarbij met name lijngrafieken worden gebruikt. 

Op de wikifolio.com-pagina kunt u de algehele, actuele, huidige en niet-manipuleerbare netto-prestaties van mijn wikifolio GLOBAL PRIME SELECTION bekijken en ook andere cijfers, de ISIN, informatie betreffende individuele posities evenals mijn opmerkingen en de ISIN.

Klik gewoon op de volgende button voor deze informatie (ook ongeregistreerd) direct op wikifolio.com (in het Engels), maar u kunt hier ook terecht voor een eventuele registratie:

 

 

Mocht u geïnteresseerd zijn, kunt u hier de ISIN vinden die u nodig hebt voor een eventuele aankoop:

 

                                                

 

Als u vragen of suggesties hebt, aarzel dan niet om persoonlijk met mij te chatten. Dit is dagelijks mogelijk tussen 10:00 uur en 18:00 uur CET (CET: zie hieronder). Buiten de genoemde tijden en in het bijzonder voor gedetailleerde vragen kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier:

 

                                                

 

Veel succes met beleggen!

Stefan Hausen, professioneel trader

 

 

 

 

 

 

Op deze website vindt u tevens alle informatie over mijn andere wikifolio's:

 

CET

 

 

 

 

 

 

DISCLAIMER

GEEN INVESTERINGSADVIES

De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld ter verstrekking van algemene informatie over de GLOBAL INLINE WARRANT SELECTION, GERMAN30 AUTOSIGNAL TRADING en GLOBAL PRIME SELECTION wikifolio's. Deze informatie kan en mag geen individuele adviezen van erkende beleggingsadviseurs vervangen. De informatie met betrekking tot de GLOBAL INLINE WARRANT SELECTION, GERMAN30 AUTOSIGNAL TRADING en GLOBAL PRIME SELECTION wikifolio's vormt geen beleggingsadvies of aanbeveling.
 
RESERVERING VAN WIJZIGINGEN
 
De website-exploitant van deze website behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de inhoud van deze website geheel of gedeeltelijk te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving of om de publicatie tijdelijk of permanent te staken.
 
REFERENTIES EN LINKS
 
Deze website kan - zelfs zonder medeweten van de website-exploitant - zijn gekoppeld via een zogenaamde hyperlink van een website van een derde. Het is ook mogelijk dat hyperlinks van deze website linken naar websites van derden. In al deze gevallen is de aansprakelijkheid van de website-exploitant voor de verklaringen en inhoud op dergelijke websites die door derden worden beheerd, uitgesloten.